loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
20.58 Książki WSiP

Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy

Żabicki Wojciech

Wydawnictwo: WSiP
Seria: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Oprawa: Miękka
20,58 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach, do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Numer dopuszczenia: 02/2005

Szczegóły

Tytuł
Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy
Autor
Żabicki Wojciech
Wydawnictwo
Seria
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wydanie
2
Rok wydania
2008
Oprawa
Miękka
Ilość stron
116
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302094064
Rodzaj
Książka
EAN
978830209406402
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa
PL
801220555
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
20,58 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki Wojciech
Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy
Żabicki Wojciech
20,58 zł
Przejdź do koszyka
20,58 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO