20.58
Książki
WSiP
Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy
Opis
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach, do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Numer dopuszczenia: 02/2005
Numer dopuszczenia: 02/2005
Szczegóły
Tytuł
Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy
Autor
Żabicki Wojciech
Wydawnictwo
Seria
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wydanie
2
Rok wydania
2008
Oprawa
Miękka
Ilość stron
116
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302094064
Rodzaj
Książka
EAN
978830209406402
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy
20,58 zł
Recenzje