36.67
Klasa 1
WSiP
Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
36,67 zł
Cena rekomendowana: 38,40 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają pytania testowe oraz pytania i zadania do samodzielnego wykonania.
Szczegóły
Tytuł
Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa
Autor
Tadeusz Tulibacki
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2009
Oprawa
Miękka
Ilość stron
156
Format
16.5 x 23.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788302107474
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302107474
Dodałeś produkt do koszyka
Organizacja pracy. Podręcznik część 1. Technik hotelarstwa
36,67 zł
Recenzje