39.93
                                            Klasa 2
                                            WSiP
                                        
                                        Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
                                                                                                            Wydawnictwo:
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                            
                                                            WSiP
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                                                                                                                    Oprawa: Kartonowa
                                                                                            
                                                    39,93 zł                                                
                                                                                            
                                                        Cena rekomendowana: 43,20 zł                                                        
                                                             
                                                            
                                                    
                                                                                                                                        
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                                                                            Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
                                                        
                                                    Produkt chwilowo niedostępny                                                
                                                                                                                                                            
                                                            Powiadom o dostępności
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                        
                                                                                    Opis
                                W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.Numer dopuszczenia:11/2011
                            
                        Szczegóły
Tytuł
                                        Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
                                    
                                                                                                            Autor                                                                                                    
                                                
                                            
                                                                                                                                                                        Wydawnictwo                                                                                                                                                            
                                                
                                            Wydanie
                                            1
                                        Rok wydania
                                            2011
                                        Oprawa
                                            Kartonowa
                                        Ilość stron
                                            232
                                        Format
                                            16.5x23.5cm
                                        Języki
                                            polski
                                        ISBN
                                            9788302119149
                                        Rodzaj
                                            Książka
                                        Stan
                                            Nowy
                                        EAN
                                            9788302119149
                                        Kraj produkcji
                                            PL
                                        Producent
                                            
                                                Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
                                                
                                                     
                                                    
                                                
                                            
                                        Dodałeś produkt do koszyka
         
                        
                        
                            Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
                        
                    
                                            
                    
                    
                    39,93 zł
                                                     
                                                     
                 
                 
                 
             
                 
                 
                 
                 
            
Recenzje