39.93
Klasa 2
WSiP
Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Kartonowa
39,93 zł
Cena rekomendowana: 43,20 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.Numer dopuszczenia:11/2011
Szczegóły
Tytuł
Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
Autor
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Kartonowa
Ilość stron
232
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302119149
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788302119149
Dodałeś produkt do koszyka
Organizacja pracy w hotelarstwie część 2 Technik hotelarstwa
39,93 zł
Recenzje