32.05
Klasa 2
Difin
Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik
Technikum Szkoła policealna
32,05 zł
Cena rekomendowana: 34,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Jego główne cele i zalety to przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel, a przede wszystkim - przygotowanie ucznia do egzaminu zawodowego. Liczne ćwiczenia służą kształtowaniu przewidzianych w programie, potrzebnych w tym zawodzie umiejętności, postaw oraz zachowań, pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Książka ma jasny, przejrzysty układ; zrozumienie tematów ułatwiają liczne wykresy i tabele. Zamieszczono też słowniczek pojęć powiązanych tematycznie z hotelarstwem.
Szczegóły
Tytuł
Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik
Podtytuł
Technikum Szkoła policealna
Autor
Elżbieta Mitura
, Elżbieta Koniuszewska
Wydawnictwo
Seria
Rok wydania
2020
Oprawa
Miękka
Ilość stron
360
Format
16.0x23.0cm
Języki
polski
ISBN
9788376411118
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788376411118
Data premiery
2009-10-10
Dodałeś produkt do koszyka
Organizacja pracy w hotelarstwie Podręcznik
32,05 zł
Recenzje