92.89
Książki
WSiP
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do planowania produkcji, kontrolowania jej procesów i oceny jakości potraw, a także do opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz sporządzania receptur gastronomicznych.
Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do planowania produkcji, kontrolowania jej procesów i oceny jakości potraw, a także do opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz sporządzania receptur gastronomicznych.
Szczegóły
Tytuł
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2013
Oprawa
Miękka
Ilość stron
152
Format
17 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302135934
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302135934
Data premiery
2013-09-07
Dodałeś produkt do koszyka
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
92,89 zł
Recenzje