Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

Książka

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

  • Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe UMK
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788323133100
  • Ilość stron: 236
  • Format: 16.0x22.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Powiadom o dostępności
Podaj swój e-mail a zostaniesz poinformowany jak tylko pozycja będzie dostępna.
×
Cena 28,80 PLN
Nasza cena 26,14 PLN
Oszczędzasz 9%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Cena 28,80 PLN
Nasza cena 26,14 PLN
Oszczędzasz 9%
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.


Szczegóły: Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

Tytuł: Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe UMK
ISBN: 9788323133100
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 236
Format: 16.0x22.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.365 kg




Promocje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: