loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
83.53 Technika, inżynieria, technologia Wydawnictwo Naukowe PWN
-6%

Technologia przetwórstwa mięsa

Olszewski Adam

Oprawa: Miękka
83,53 zł
89,00 zł
Cena regularna: 89,00 zł (-6%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 69,29 zł (+21%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów. Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000. W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

Szczegóły

Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa
Autor
Olszewski Adam
Wydanie
2
Rok wydania
2020
Oprawa
Miękka
Ilość stron
346
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788301194123
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788301194123

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
83,53 zł
89,00 zł
Cena regularna: 89,00 zł (-6%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 69,29 zł (+21%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Technologia przetwórstwa mięsa - Olszewski Adam
Technologia przetwórstwa mięsa
Olszewski Adam
83,53 zł
89,00 zł
Przejdź do koszyka
83,53 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO