9.99
Książki
Olimp Media
Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Opis
Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych.
Proponujemy przepisy na smakowite potrawy z grzybów świeżych i suszonych sałatki, ciepłe przekąski, zupy, sosy, a także dania główne. Znajdziesz tu receptury m.in. na sałatkę pieczarkową z orzechami, śledzie z borowikami i kaczkę duszoną z grzybami.
Ponadto podajemy przepisy na wyborne przetwory grzybowe, które na pewno dodadzą smaku przyrządzanym posiłkom.
Proponujemy przepisy na smakowite potrawy z grzybów świeżych i suszonych sałatki, ciepłe przekąski, zupy, sosy, a także dania główne. Znajdziesz tu receptury m.in. na sałatkę pieczarkową z orzechami, śledzie z borowikami i kaczkę duszoną z grzybami.
Ponadto podajemy przepisy na wyborne przetwory grzybowe, które na pewno dodadzą smaku przyrządzanym posiłkom.
Szczegóły
Tytuł
Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Wydawnictwo
Seria
Polskie tradycje kulinarne
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
144
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788377070628
Rodzaj
Książka
EAN
9788377070628
Data premiery
2011-07-14
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL
60-008 Poznań
PL
Dodałeś produkt do koszyka

Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
9,99 zł
Recenzje