loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
9.99 Książki Olimp Media

Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni

Wydawnictwo: Olimp Media
Seria: Polskie tradycje kulinarne
Oprawa: Twarda
9,99 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych.
Proponujemy przepisy na smakowite potrawy z grzybów świeżych i suszonych sałatki, ciepłe przekąski, zupy, sosy, a także dania główne. Znajdziesz tu receptury m.in. na sałatkę pieczarkową z orzechami, śledzie z borowikami i kaczkę duszoną z grzybami.

Ponadto podajemy przepisy na wyborne przetwory grzybowe, które na pewno dodadzą smaku przyrządzanym posiłkom.

Szczegóły

Tytuł
Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Wydawnictwo
Seria
Polskie tradycje kulinarne
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
144
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788377070628
Rodzaj
Książka
EAN
9788377070628
Data premiery
2011-07-14
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
9,99 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
9,99 zł
Przejdź do koszyka
9,99 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO