loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
65.05 Sposoby przyrządzania Znak Koncept

Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

Wydawnictwo: Znak Koncept
Oprawa: Twarda
65,05 zł
Cena rekomendowana: 79,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Przedsprzedaż - wysyłka po 29.01.2025

Opis

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy
  • Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
  • Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
  • Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
  • Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
  • I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:
  • Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
  • Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
  • Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

Kraj produkcji: PL

Producent:
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 37
30-105 Kraków (Polska)
tel: 12 61 99 500
email: [email protected]

Szczegóły

Tytuł
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
Wydawnictwo
Rok wydania
2025
Oprawa
Twarda
Ilość stron
288
Format
20.5 x 25.0 cm
Języki
polski
ISBN
9788324085156
Kraj produkcji
PL
Rodzaj
Książka
EAN
9788324085156
Data premiery
2025-01-29

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
65,05 zł
Cena rekomendowana: 79,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Przedsprzedaż - wysyłka po 29.01.2025
Dodałeś produkt do koszyka
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo - Richer Dan, Parla Katie
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
Richer Dan, Parla Katie
65,05 zł
79,99 zł
Przejdź do koszyka
65,05 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO