65.05
Sposoby przyrządzania
Znak Koncept
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
Wydawnictwo:
Znak Koncept
Oprawa: Twarda
65,05 zł
Cena rekomendowana: 79,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Przedsprzedaż - wysyłka po 29.01.2025
Opis
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy
- Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
- Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
- Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
- Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
- I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:
- Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
- Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
- Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!
Kraj produkcji: PL
Producent:
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o.
ul. Kościuszki 37
30-105 Kraków (Polska)
tel: 12 61 99 500
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2025
Oprawa
Twarda
Ilość stron
288
Format
20.5 x 25.0 cm
Języki
polski
ISBN
9788324085156
Kraj produkcji
PL
Rodzaj
Książka
EAN
9788324085156
Data premiery
2025-01-29
Dodałeś produkt do koszyka
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
65,05 zł
Recenzje