13.74
Sposoby przyrządzania
Olimp
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
Wydawnictwo:
Olimp
Oprawa: miękka
13,74 zł
Cena rekomendowana: 19,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.
Szczegóły
Autor
Opracowanie zbiorowe
Rok wydania
2021
Oprawa
miękka
Ilość stron
144
Format
140 x 200 mm
ISBN
978-83-7707-368-1
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788377073681
Dodałeś produkt do koszyka
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
13,74 zł
Recenzje