67.48
Książki
PWE
Podstawy gastronomii
Od żywności do turystyki kulinarnej
Wydawnictwo:
PWE
Oprawa: Miękka
67,48 zł
Cena rekomendowana: 89,10 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Opis
Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii. Książka jest przeznaczona głównie dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych 9technologia żywności) i rolniczych (technologia żywności, żywienie człowieka, agroturystyka), uczniów szkół policealnych i uczestników szkoleń o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim. Książka z pewnością zainteresuje również właścicieli i zarządzających placówkami gastronomicznymi.
Producent:
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne S.A.
ul. Wawelska 78/22
02-034 Warszawa (PL)
tel: +48 795 189 901
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł
Podstawy gastronomii
Podtytuł
Od żywności do turystyki kulinarnej
Autor
Mariola Milewska
, Anna Prączko
, Andrzej Stasiak
Wydawnictwo
Wydanie
2
Rok wydania
2017
Oprawa
Miękka
Ilość stron
404
Format
16.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788320822748
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788320822748
Dodałeś produkt do koszyka

Podstawy gastronomii
67,48 zł
Recenzje