89.48
                                            Klasa 2
                                            WSiP
                                        
                                        
                                                Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne
                                                
29/2013
                                            
                                                                                            
                                                                                                                                                                                    
                                                                                        
                                                                                                            Wydawnictwo:
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                            
                                                            WSiP
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                                                                                                                    Oprawa: Miękka
                                                                                            
                                                    89,48 zł                                                
                                                                                            
                                                        Cena rekomendowana: 89,59 zł                                                        
                                                             
                                                            
                                                    
                                                                                                                                        
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                                                                            Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
                                                        
                                                        
                                                        Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
                                                                                                    + czas dostawy
Opis
                                Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.
                        Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.
Kraj produkcji: Polska
Szczegóły
Tytuł
                                        Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne
                                    Podtytuł
                                            29/2013
                                        
                                                                                                            Autor                                                                                                    
                                                
                                            
                                                                                                                                                                        Wydawnictwo                                                                                                                                                            
                                                
                                            Wydanie
                                            1
                                        Rok wydania
                                            2015
                                        Oprawa
                                            Miękka
                                        Ilość stron
                                            304
                                        Format
                                            17 x 24 cm
                                        Języki
                                            polski
                                        ISBN
                                            9788302136320
                                        Rodzaj
                                            Podręcznik
                                        Stan
                                            Nowy
                                        EAN
                                            9788302136320
                                        Data premiery
                                            2013-08-16
                                        Kraj produkcji
                                            PL
                                        Producent
                                            
                                                Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
                                                
                                                     
                                                    
                                                
                                            
                                        Dodałeś produkt do koszyka
         
                        
                        
                            Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne
                        
                    
                                            
                    
                    
                    89,48 zł
                                                     
                                                     
                             
                 
                 
                 
             
                 
                 
                 
                 
            
Recenzje