34.8
Książki
Rea
Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner
Technikum, Szkoła policealna
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej żywności, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
Szczegóły
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner
Podtytuł
Technikum, Szkoła policealna
Autor
Czerwińska Dorota<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2013
Oprawa
Miękka
Ilość stron
176
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302140822
Rodzaj
Książka
EAN
9788302140822
Data premiery
2013-11-05
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner
34,80 zł
Recenzje