36.1
Książki
Rea
Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Technikum. Szkoła policealna
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla tych zawodów.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla tych zawodów.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
Szczegóły
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Podtytuł
Technikum. Szkoła policealna
Autor
Czerwińska Dorota
Wydawnictwo
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
176
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375441093
Rodzaj
Książka
EAN
9788375441093
Data premiery
2010-09-09
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
36,10 zł
Recenzje