39.1
Klasa 3
Rea
Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Technikum. Szkoła policealna
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
39,10 zł
Cena rekomendowana: 40,40 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej pokarmów, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.
Szczegóły
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
Podtytuł
Technikum. Szkoła policealna
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
228
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375442663
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788375442663
Data premiery
2010-09-09
Dodałeś produkt do koszyka
Podstawy żywienia człowieka 2 Podręcznik Podstawy żywienia i higieny
39,10 zł
Recenzje