33.6
Książki
WSiP
Podstawy żywienia człowieka
Zasadnicza szkoła zawodowa
Opis
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.Numer dopuszczenia: 15/2005
Szczegóły
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka
Podtytuł
Zasadnicza szkoła zawodowa
Autor
Czerwińska Dorota
, Gulińska Edyta<br />
Wydawnictwo
Seria
KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wydanie
1
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka
Ilość stron
192
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302091520
Rodzaj
Książka
EAN
9788302091520
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Podstawy żywienia człowieka
33,60 zł
Recenzje