15
Książki
Rea
Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny
technikum zawodowe
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz i technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Poradnik ten ściśle skorelowany z podstawą programową oraz programem nauczania stanowi zbiór niezbędnych dla nauczyciela informacji i pomocy metodycznych ułatwiających realizację treści przewidzianych w programie nauczania.
Poradnik ten ściśle skorelowany z podstawą programową oraz programem nauczania stanowi zbiór niezbędnych dla nauczyciela informacji i pomocy metodycznych ułatwiających realizację treści przewidzianych w programie nauczania.
Szczegóły
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny
Podtytuł
technikum zawodowe
Autor
Skalski Cezary
Wydawnictwo
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
108
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375442618
Rodzaj
Książka
EAN
9788375442618
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny
15,00 zł
Recenzje