loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
15 Książki Rea

Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny
technikum zawodowe

Skalski Cezary

Wydawnictwo: Rea
Oprawa: Miękka
15,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz i technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Poradnik ten ściśle skorelowany z podstawą programową oraz programem nauczania stanowi zbiór niezbędnych dla nauczyciela informacji i pomocy metodycznych ułatwiających realizację treści przewidzianych w programie nauczania.

Szczegóły

Tytuł
Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny
Podtytuł
technikum zawodowe
Autor
Skalski Cezary
Wydawnictwo
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
108
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375442618
Rodzaj
Książka
EAN
9788375442618
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
ul. Słoneczna 169
05-506 Kolonia Lesznowola
PL
+48226732816
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
15,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny - Skalski Cezary
Podstawy żywienia człowieka Podstawy żywienia i higieny Poradnik metodyczny
Skalski Cezary
15,00 zł
Przejdź do koszyka
15,00 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO