2.99
Książki
Ringier Axel Springer Polska
Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015
Wydawnictwo:
Ringier Axel Springer Polska
Oprawa: oprawa broszurowa
Opis
Coraz chętniej wracamy do tradycyjnych polskich potraw i poszukujemy specjałów kuchni regionalnych. Ich niezwykły smak wynika z wysokiej jakości rodzimych produktów i oryginalnych sposobów przyrządzania.
Polska kuchnia regionalna zadziwia bogactwem i różnorodnością składników czerpanych wprost z natury. Warto wymienić choćby kapustę kiszoną i ogórki kiszone, zsiadłe mleko, naturalne miody, dorodne owoce, warzywa, ryby, owoce leśne czy grzyby.
W książce „Polska kuchnia regionalna” znajdziesz kilkadziesiąt przepisów na potrawy regionalne z całej Polski: zupy, dania główne i desery.
Polska kuchnia regionalna zadziwia bogactwem i różnorodnością składników czerpanych wprost z natury. Warto wymienić choćby kapustę kiszoną i ogórki kiszone, zsiadłe mleko, naturalne miody, dorodne owoce, warzywa, ryby, owoce leśne czy grzyby.
W książce „Polska kuchnia regionalna” znajdziesz kilkadziesiąt przepisów na potrawy regionalne z całej Polski: zupy, dania główne i desery.
Szczegóły
Tytuł
Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2015
Oprawa
oprawa broszurowa
Ilość stron
96
Format
14.5x21 cm
ISBN
9788378138631
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788378138631
Kraj produkcji
PL
Producent
Ringier Axel Springer Polska Sp. z o.o.
Dodałeś produkt do koszyka

Polska kuchnia regionalna. Fakt smak 3/2015
2,99 zł
Recenzje