21.22
Dania regionalne
Olesiejuk
Polska kuchnia regionalna
Wydawnictwo:
Olesiejuk
21,22 zł
Cena rekomendowana: 24,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka dzisiaj
Opis
Czy próbowaliście kiedyś zrazów po warszawsku, śledzia po kaszubsku czy warmińskich pierożków zwanych dzyndzałkami?
Dzięki tej książce nie tylko poznacie bogactwo kulinarne różnych regionów Polski oraz Kresów, ale również samodzielnie przyrządzicie te oryginalne potrawy. Kuchnia regionalna oparta jest na prostych składnikach, dostępnych na miejscu, u lokalnych dostawców.
Jest to także kuchnia zgodna z rytmem pór roku, w pełni wykorzystująca smakowe i zdrowotne walory produktów sezonowych zwłaszcza takich, z których Polska naprawdę może być dumna, jak jabłka czy śliwki.
Dzięki tej książce nie tylko poznacie bogactwo kulinarne różnych regionów Polski oraz Kresów, ale również samodzielnie przyrządzicie te oryginalne potrawy. Kuchnia regionalna oparta jest na prostych składnikach, dostępnych na miejscu, u lokalnych dostawców.
Jest to także kuchnia zgodna z rytmem pór roku, w pełni wykorzystująca smakowe i zdrowotne walory produktów sezonowych zwłaszcza takich, z których Polska naprawdę może być dumna, jak jabłka czy śliwki.
Kraj produkcji: PL
Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: [email protected]
Szczegóły
Rok wydania
2018
Ilość stron
224
ISBN
9788327477712
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788327477712
Dodałeś produkt do koszyka

Polska kuchnia regionalna
21,22 zł
Recenzje