81.9
Pozostałe
ODDK
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia
Wydawnictwo:
ODDK
Oprawa: Miękka
Opis
Zgodnie z rozporządzeniem (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, które jest aktem nadrzędnym stosowanym bezpośrednio we wszystkich krajach Unii Europejskiej oraz z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, kierujący zakładem ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP.Autorka specjalista Państwowej Inspekcji Sanitarnej do spraw nadzoru nad żywnością w sposób przystępny, na podstawie przykładowej restauracji, wyjaśnia, jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w zakładzie gastronomicznym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, szczegółowe opisy produktów, analiza zagrożeń, wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych, zostały zilustrowane odpowiednimi przykładami.
Szczegóły
Tytuł
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia
Autor
Jackiewicz Barbara<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2013
Oprawa
Miękka
Ilość stron
88
Format
21.0x30.0cm
Języki
polski
ISBN
9788378041191
Rodzaj
Książka
EAN
9788378041191
Data premiery
2013-02-22
Kraj produkcji
PL
Producent
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
Dodałeś produkt do koszyka

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Gastronomia
81,90 zł
Recenzje