81.9
Książki
ODDK
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy
Wydawnictwo:
ODDK
Oprawa: Miękka
Opis
Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Sklep spożywczy, B. Jackiewicz, wyd. ODDK.Autorka specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sposób przystępny, w oparciu o przykładowy sklep z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w sklepie spożywczym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, opisy produktów, analiza zagrożeń oraz wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane za pomocą przykładów.
Szczegóły
Tytuł
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy
Autor
Jackiewicz Barbara<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2004
Oprawa
Miękka
Ilość stron
72
Format
20.5x29.0cm
Języki
polski
ISBN
8374260041
Rodzaj
Książka
EAN
9788374260046
Kraj produkcji
PL
Producent
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
Dodałeś produkt do koszyka

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP Sklep spożywczy
81,90 zł
Recenzje