94.5
Książki
ODDK
Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem
Wydawnictwo:
ODDK
Oprawa: Miękka
Opis
Poradnik wdrażania HACCP przeznaczony jest głównie dla małych zakładów zajmujących się produkcją (rzeźnie), przetwarzaniem (przetwórnie) i obrotem produktami mięsnymi (hurtownie, sklepy). Składa się z trzech części, w których zawarto wiele ważnych informacji dotyczących m.in. uzasadnienia wprowadzenia systemu HACCP, jego zalet i niedoskonałości oraz możliwości uzyskania pomocy przy wdrażaniu HACCP. Szczegółowo przedstawiono także istotę systemu wraz z dwunastoma etapami wprowadzania zasad, których zrozumienie daje podstawę do samodzielnego zaprojektowania zakładowego systemu HACCP. Autorka, wykorzystując zdobywane od ponad dziesięciu lat wiedzę i doświadczenie w zakresie projektowania i wdrażania systemu HACCP, prezentuje przykłady tworzenia HACCP w ubojni świń, zakładach produkcji wędlin, konfekcjonowania mięsa i wędlin oraz praktyczny sposób podejścia do wdrażania systemu w sklepach. Jasny i przejrzysty układ oraz praktyczne przykłady tworzenia systemu w zakładach sprawiają, że poradnik krok po kroku skutecznie wprowadza w tajniki systemu HACCP.
Szczegóły
Tytuł
Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem
Autor
Witkowska Halina<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2004
Oprawa
Miękka
Ilość stron
128
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
8371879296
Rodzaj
Książka
EAN
9788371879296
Kraj produkcji
PL
Producent
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
Dodałeś produkt do koszyka

Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem
94,50 zł
Recenzje