loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
94.5 Książki ODDK

Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem

Witkowska Halina<br />

Wydawnictwo: ODDK
Oprawa: Miękka
94,50 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Poradnik wdrażania HACCP przeznaczony jest głównie dla małych zakładów zajmujących się produkcją (rzeźnie), przetwarzaniem (przetwórnie) i obrotem produktami mięsnymi (hurtownie, sklepy). Składa się z trzech części, w których zawarto wiele ważnych informacji dotyczących m.in. uzasadnienia wprowadzenia systemu HACCP, jego zalet i niedoskonałości oraz możliwości uzyskania pomocy przy wdrażaniu HACCP. Szczegółowo przedstawiono także istotę systemu wraz z dwunastoma etapami wprowadzania zasad, których zrozumienie daje podstawę do samodzielnego zaprojektowania zakładowego systemu HACCP. Autorka, wykorzystując zdobywane od ponad dziesięciu lat wiedzę i doświadczenie w zakresie projektowania i wdrażania systemu HACCP, prezentuje przykłady tworzenia HACCP w ubojni świń, zakładach produkcji wędlin, konfekcjonowania mięsa i wędlin oraz praktyczny sposób podejścia do wdrażania systemu w sklepach. Jasny i przejrzysty układ oraz praktyczne przykłady tworzenia systemu w zakładach sprawiają, że poradnik krok po kroku skutecznie wprowadza w tajniki systemu HACCP.

Szczegóły

Tytuł
Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem
Autor
Witkowska Halina<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2004
Oprawa
Miękka
Ilość stron
128
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
8371879296
Rodzaj
Książka
EAN
9788371879296
Kraj produkcji
PL
Producent
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
ul. Obrońców Westerplatte 32A
80-317 Gdańsk
PL
58 554 29 17
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
94,50 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem - Witkowska Halina<br />
Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem
Witkowska Halina<br />
94,50 zł
Przejdź do koszyka
94,50 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO