16.5
Książki
Astrum
Potrawy z jajek
Wydawnictwo:
Astrum
Oprawa: Miękka
Opis
Zamieszczone przepisy pomogą każdemu amatorowi kuchni umiejętnie i nad podziw szybko ugotować pożywną zupę, sporządzić wyszukany deser czy upiec smaczną zapiekankę, używając jako składnika podstawowego jajka. Barbara Jakimowicz--Klein, autorka tekstu, odsłania przed czytelnikiem tajniki sztuki kulinarnej. Doradza, jak - zgodnie z zaleceniami Diety Funkcjonalnej Lecha Tkaczyka - uatrakcyjnić każdy obiad i czego dodać do potraw, aby zyskały one ciekawy i głęboki smak. Ponadto przekonuje do kreatywnego gotowania, umożliwiającego nowe spojrzenie na tradycyjną polską kuchnię.
Jeśli więc chcesz zabłysnąć wśród znajomych jako świetna gospodyni, twórczyni najlepszych wielkanocnych przysmaków - sięgnij do tej książki. Naprawdę warto!
I
Jeśli więc chcesz zabłysnąć wśród znajomych jako świetna gospodyni, twórczyni najlepszych wielkanocnych przysmaków - sięgnij do tej książki. Naprawdę warto!
I
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2005
Oprawa
Miękka
Ilość stron
136
Format
13.0x20.0cm
Języki
polski
ISBN
8372771928
Rodzaj
Książka
EAN
9788372771926
Dodałeś produkt do koszyka

Potrawy z jajek
16,50 zł
Recenzje