75.52
Książki
WSiP
Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
75,52 zł
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 59,33 zł
(+27%)
Wysyłka: 1-3 dni robocze
+ czas dostawy
+ czas dostawy
Zapłać za 30 dni
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).
Publikacja składa się przede wszystkim z kart pracy zawierających ćwiczenia praktyczne. Każdy rozdział opatrzono krótkim wprowadzeniem, przypominającym podstawowe wiadomości. Książka skłania ucznia do krytycznej oceny własnych kompetencji. Kładzie duży nacisk na sprawną pracę zarówno w parach, jak i w grupach. Stanowi cenną pomoc dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi pozwala usystematyzować wiedzę i sprawdzić umiejętność wykorzystywania informacji teoretycznych w praktyce.
Publikacja składa się przede wszystkim z kart pracy zawierających ćwiczenia praktyczne. Każdy rozdział opatrzono krótkim wprowadzeniem, przypominającym podstawowe wiadomości. Książka skłania ucznia do krytycznej oceny własnych kompetencji. Kładzie duży nacisk na sprawną pracę zarówno w parach, jak i w grupach. Stanowi cenną pomoc dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi pozwala usystematyzować wiedzę i sprawdzić umiejętność wykorzystywania informacji teoretycznych w praktyce.
Szczegóły
Tytuł
Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka
Ilość stron
248
Format
20.5 x 28.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788302149757
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302149757
Dodałeś produkt do koszyka
Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
75,52 zł
Recenzje