80.4
Książki
WSiP
Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia. Organizowanie produkcji gastronomicznej).
Każdy rozdział publikacji zawiera krótki wstęp teoretyczny oraz karty pracy z zadaniami. Różnorodne ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować potrzebne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń. Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
Każdy rozdział publikacji zawiera krótki wstęp teoretyczny oraz karty pracy z zadaniami. Różnorodne ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować potrzebne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń. Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
Szczegóły
Tytuł
Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor
Wydawnictwo
Seria
Wydanie
4
Rok wydania
2018
Oprawa
Miękka
Ilość stron
160
Format
20.5 x 29 cm
Języki
polski
ISBN
9788302149764
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302149764
Data premiery
2018-08-28
Dodałeś produkt do koszyka
Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
80,40 zł
Recenzje