81.9
Książki
ODDK
Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów
Wydawnictwo:
ODDK
Oprawa: Miękka
Opis
Od 1 maja 2004 r. każdy zakład produkujący wody i napoje ma obowiązek wdrożenia zasad systemu HACCP. Dobrze opracowane i wprowadzone systemy GMP, GHP, HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowane produkty spełniały oczekiwania klientów i były dla nich bezpieczne.Autorzy niniejszej publikacji starają się ukazać, że systemy zapewnienia i zarządzania jakością to nie tylko przykry obowiązek, ale narzędzia, które w bardzo skuteczny sposób pozwalają na sprawne zarządzanie i nadzór nad produkcją.W poradniku omówiono każdy etap wdrażania zasad systemu HACCP, jego przykładowy plan, analizę zagrożeń i wyznaczanie Krytycznych Punktów Kontroli (CCP). Całość została uzupełniona przykładową dokumentacją.
Szczegóły
Tytuł
Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów
Autor
Zadernowski Marek R.
, Zadernowska Anna
, Obiedziński Mieczysław W.<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2004
Oprawa
Miękka
Ilość stron
136
Format
21.0x29.5cm
Języki
polski
ISBN
837426036X
Rodzaj
Książka
EAN
9788374260367
Kraj produkcji
PL
Producent
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
Dodałeś produkt do koszyka

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów
81,90 zł
Recenzje