81.9
Książki
ODDK
Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP
producenci żywności
Wydawnictwo:
ODDK
Oprawa: Miękka
Opis
Książka ma za zadanie przybliżyć problematykę związaną z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. W publikacji zwrócono szczególną uwagę na praktyczną realizację zasad GMP/GHP oraz wdrażanie systemu HACCP będących podstawowymi narzędziami zapewniającymi bezpieczeństwo zdrowotne żywności.Autorka przedstawia w poradniku główne aspekty GMP/GHP, których realizacja jest niezbędna w każdym obszarze produkcji, wyjaśnia na czym polega system HACCP, szczegółowo omawia jego założenia, koncepcję i zasady oraz prezentuje etapy wdrażania wraz z korzyściami wynikającymi z jego wprowadzenia.w publikacji zawarto również zasady prowadzenia kontroli wewnętrznej w zakładzie, a całość uzupełnia przykład wdrażania HACCP, słowniczek stosowanych terminów i definicje związane z systemem HACCP.
Szczegóły
Tytuł
Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP
Podtytuł
producenci żywności
Autor
Turlejska Halina<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2004
Oprawa
Miękka
Ilość stron
72
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
8371879148
Rodzaj
Książka
EAN
9788371879142
Kraj produkcji
PL
Producent
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
Dodałeś produkt do koszyka

Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP
81,90 zł
Recenzje