126
Książki
ODDK
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów
Wydawnictwo:
ODDK
Oprawa: Miękka
Opis
Zgodnie z rozporządzeniem nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Funkcjonowanie systemu powinno być dokumentowane. Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami służącymi do dokonywania zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP.
Szczegóły
Tytuł
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2004
Oprawa
Miękka
Ilość stron
196
Format
21.0x29.5cm
Języki
polski
ISBN
8371879423
Rodzaj
Książka
EAN
9788371879425
Kraj produkcji
PL
Producent
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
Dodałeś produkt do koszyka

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów
126,00 zł
Recenzje