loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
105 Książki ODDK

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia

Budzyńska Agnieszka<br />

Wydawnictwo: ODDK
Oprawa: Miękka
105,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Od 1 maja 2004 r. wszystkie zakłady prowadzące działalność w zakresieprodukcji i obrotu żywnością muszą wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP, którego celem jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności. Aby ten cel osiągnąć, należy wszystkie techniki i metody pracy oraz zalecenia higieniczne opracować w formie procedur i instrukcji.Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami do zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP.Dokumentacja przeznaczona jest do bezpośredniego wykorzystania na własne potrzeby każdego zakładu.Ten zestaw procedur i instrukcji wykorzystano również w innej publikacjitejże autorki Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktówkontrolnych w piekarni, gdzie poszczególne procedury i instrukcje znalazły się w wykazach przypisanych do każdego etapu procesu technologicznego w celu wyeliminowania zagrożeń, które się na danym etapie pojawiają.

Szczegóły

Tytuł
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia
Autor
Budzyńska Agnieszka<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2004
Oprawa
Miękka
Ilość stron
220
Format
21.0x29.5cm
Języki
polski
ISBN
8374260033
Rodzaj
Książka
EAN
9788374260039
Kraj produkcji
PL
Producent
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
ul. Obrońców Westerplatte 32A
80-317 Gdańsk
PL
58 554 29 17
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
105,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia - Budzyńska Agnieszka<br />
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia
Budzyńska Agnieszka<br />
105,00 zł
Przejdź do koszyka
105,00 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO