105
Książki
ODDK
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia
Wydawnictwo:
ODDK
Oprawa: Miękka
Opis
Od 1 maja 2004 r. wszystkie zakłady prowadzące działalność w zakresieprodukcji i obrotu żywnością muszą wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP, którego celem jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności. Aby ten cel osiągnąć, należy wszystkie techniki i metody pracy oraz zalecenia higieniczne opracować w formie procedur i instrukcji.Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami do zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP.Dokumentacja przeznaczona jest do bezpośredniego wykorzystania na własne potrzeby każdego zakładu.Ten zestaw procedur i instrukcji wykorzystano również w innej publikacjitejże autorki Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktówkontrolnych w piekarni, gdzie poszczególne procedury i instrukcje znalazły się w wykazach przypisanych do każdego etapu procesu technologicznego w celu wyeliminowania zagrożeń, które się na danym etapie pojawiają.
Szczegóły
Tytuł
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia
Autor
Budzyńska Agnieszka<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2004
Oprawa
Miękka
Ilość stron
220
Format
21.0x29.5cm
Języki
polski
ISBN
8374260033
Rodzaj
Książka
EAN
9788374260039
Kraj produkcji
PL
Producent
ODDK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa
Dodałeś produkt do koszyka

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia
105,00 zł
Recenzje