40.5
Książki
WSiP
Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1
Technikum
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik do nauczania przedmiotu: technologia specjalizacyjna - produkcja piekarsko-ciastkarska, w technikum i szkole policealnej, zawód: technik technologii żywności.Podręcznik obejmuję technologię oraz technikę produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach, aparaturze, a także o planowaniu i organizowaniu produkcji.Numer dopuszczenia: 54/97
Szczegóły
Wydanie
6
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka
Ilość stron
312
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302067471
Rodzaj
Książka
EAN
9788302067471
Dodałeś produkt do koszyka
Produkcja piekarsko ciastkarska Część 1
40,50 zł
Recenzje