25.8
Książki
WSiP
Produkcja piekarsko-ciastkarska część 1
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: broszura
Opis
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska. r prezentuje w nim wiadomości na temat organizacji piekarstwa w Polsce i na świecie; omawia klasyfikację pieczywa i wyrobów ciastkarskich; podkreśla ich znaczenie w żywieniu człowieka; charakteryzuje surowce piekarskie i ciastkarskie; omawia sposoby ich magazynowania i przygotowania do produkcji; dużo uwagi poświęca nowoczesnej produkcji pieczywa.
Szczegóły
Wydanie
2
Rok wydania
2004
Oprawa
broszura
Ilość stron
312
Format
16 x 23
ISBN
8302067474
Rodzaj
Książka
EAN
978830206747102
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Produkcja piekarsko-ciastkarska część 1
25,80 zł
Recenzje