38.5
Książki
WSiP
Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik
Technikum
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska.
Obejmuje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.
Aprobata: MEN 97/99
Obejmuje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.
Aprobata: MEN 97/99
Szczegóły
Tytuł
Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik
Podtytuł
Technikum
Autor
Zygmunt Ambroziak
Wydawnictwo
Wydanie
3
Rok wydania
2007
Oprawa
Miękka
Ilość stron
320
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
978-83-02-07155-3
Rodzaj
Książka
EAN
9788302071553
Dodałeś produkt do koszyka
Produkcja piekarsko ciastkarska Część 2 Podręcznik
38,50 zł
Recenzje