20.2
Książki
WSiP
Produkcja piekarsko-ciastkarska część 2
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: broszura
Opis
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: produkcja piekarsko-ciastkarska.
Obejmuje zagadnienia z zakresu technologii i techniki produkcji pieczywa i wyrobów ciastkarskich, wiadomości o surowcach piekarskich, aparaturze oraz planowaniu i organizowaniu produkcji.
Szczegóły
Wydanie
2
Rok wydania
2004
Oprawa
broszura
Ilość stron
304
Format
16 x 23
ISBN
8302071552
Rodzaj
Książka
EAN
978830207155302
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Produkcja piekarsko-ciastkarska część 2
20,20 zł
Recenzje