25
Książki
Multico
Przechowywanie i konserwowanie żywności
Wydawnictwo:
Multico
Oprawa: Miękka
Opis
Zobacz jak można doskonale przechować i zachować na dłużej sezonowe owoce i warzywa, ryby, mięso?
Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie
Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie
Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców
i warzyw na zimę?
Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie
Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.
Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie
Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie
Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców
i warzyw na zimę?
Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie
Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2006
Oprawa
Miękka
Ilość stron
128
Format
12.8x19.1cm
Języki
polski
ISBN
83-7073-436-7
Język oryginału
niemiecki
Tłumacze
Rachańska Ewa
Tytuł oryginału
VORRATSHALTUNG: FRISCH HALTEN EINFRIEREN KONSERVIEREN
Rodzaj
Książka
EAN
9788370734367
Kraj produkcji
PL
Producent
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Dodałeś produkt do koszyka

Przechowywanie i konserwowanie żywności
25,00 zł
Recenzje