loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
19.7 Książki WSiP

Przetwórstwo owoców i warzyw. Podręcznik dla technikum część 1

Andrzej Jarczyk

,

Janusz Berdowski

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: broszura

Opis

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum szerokoprofilowego oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja - przetwórstwo owoców i warzyw.

Przedstawiono w nim charakterystykę przemysłu i przetwórstwa owoców i warzyw. Omówiono surowce – owoce, warzywa, grzyby – z podziałem na gatunki i odmiany. Podano metody ich utrwalania. Przedstawiono technologię półproduktów (pulp, przecierów, kremogenów, moszczów, suszów i solonek) oraz produktów (kiszonek, konserw apertyzowanych, marynat, suszów i mrożonek) z uwzględnieniem stosowanej aparatury.

Szczegóły

Tytuł
Przetwórstwo owoców i warzyw. Podręcznik dla technikum część 1
Autor
Andrzej Jarczyk , Janusz Berdowski
Wydawnictwo
Wydanie
2
Rok wydania
1999
Oprawa
broszura
Ilość stron
278
Format
16 x 23
ISBN
8302064041
Rodzaj
Książka
EAN
978830206404302

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
Dodałeś produkt do koszyka
Produkt
Przetwórstwo owoców i warzyw. Podręcznik dla technikum część 1
Andrzej Jarczyk, Janusz Berdowski
19,70 zł
Przejdź do koszyka
19,70 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO