loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
21 Książki WSiP

Przetwórstwo owoców i warzyw. Podręcznik dla technikum część 2

Andrzej Jarczyk

,

Janusz Berdowski

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: broszura

Opis

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum oraz szkoły policealnej, zawód: technik technologii żywności, specjalizacja: przetwórstwo owoców i warzyw.

W części drugiej omówiono produkcję soków i napojów owocowych i warzywnych, przetworów o dużej zawartości cukru, koncentratu pomidorowego, soków zagęszczanych, win i napojów pochodnych, przetworów dla dzieci, produktów dietetycznych, dań gotowych, mrożonek, proszków owocowych i naturalnych barwników. Przedstawiono surowce i aparaturę oraz przykłady obliczeń technologicznych. Publikację zamyka omówienie rodzajów odpadów produkcyjnych i ich wykorzystania.

Szczegóły

Tytuł
Przetwórstwo owoców i warzyw. Podręcznik dla technikum część 2
Autor
Andrzej Jarczyk , Janusz Berdowski
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
1999
Oprawa
broszura
Ilość stron
288
Format
16 x 23
ISBN
830207165X
Rodzaj
Książka
EAN
978830207165201

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
Dodałeś produkt do koszyka
Produkt
Przetwórstwo owoców i warzyw. Podręcznik dla technikum część 2
Andrzej Jarczyk, Janusz Berdowski
21,00 zł
Przejdź do koszyka
21,00 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO