loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
56.81 Książki WSiP

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne
2016

Krystyna Jarosz

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: miękka
56,81 zł
Cena rekomendowana: 68,40 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta). W publikacji szczegółowo omówiono przygotowanie ciasta do wypieku i sam wypiek oraz opisano poszczególne etapy tych procesów. Wskazano czynniki wpływające na wydajność i jakość wypieku. Wiele uwagi poświęcono poszczególny urządzeniom używanym na tym etapie technologicznym. Porównano różne rodzaje pieców. Bogaty materiał ilustracyjny pomaga w poznawaniu nowych zagadnień, a pytania sprawdzające i ćwiczenia praktyczne pozwalają na systematyczne utrwalanie wiedzy.

Szczegóły

Tytuł
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne
Podtytuł
2016
Autor
Krystyna Jarosz
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2016
Oprawa
miękka
Ilość stron
96
Format
17 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302157110
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302157110

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
56,81 zł
Cena rekomendowana: 68,40 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne - Krystyna Jarosz
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta. Kwalifikacja T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności. Szkoły ponadgimnazjalne
Krystyna Jarosz
56,81 zł
68,40 zł
Przejdź do koszyka
56,81 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO