10
Książki
Olimp Media
Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
Opis
Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu.
Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki.
Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!
Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki.
Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!
Szczegóły
Tytuł
Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
Wydawnictwo
Seria
Polskie tradycje kulinarne
Wydanie
1
Rok wydania
2012
Oprawa
Twarda
Ilość stron
144
Format
14.0x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788377071083
Rodzaj
Książka
EAN
9788377071083
Data premiery
2012-02-07
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL
60-008 Poznań
PL
Dodałeś produkt do koszyka

Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
10,00 zł
Recenzje