74.74
Książki
WSiP
REA - Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: miękka
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Podręcznik obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad ich kalkulacji i rozliczania, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia. Pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom wiedzy.
Podręcznik obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad ich kalkulacji i rozliczania, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia. Pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom wiedzy.
Szczegóły
Tytuł
REA - Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor
Renata Szajna
,
Danuta Ławniczak
, Alina Ziaja
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2015
Oprawa
miękka
Ilość stron
368
Format
17 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302150401
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302150401
Dodałeś produkt do koszyka
REA - Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne
74,74 zł
Recenzje