83.35
                                            Książki
                                            WSiP
                                        
                                        Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
                                                                                                            Wydawnictwo:
                                                                                                        
                                                                                                                                                                                                                                            
                                                            WSiP
                                                        
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                                                                                                                    Oprawa: miękka
                                                                                            Opis
                                Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.
Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.
To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.
                        Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.
To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.
Kraj produkcji: Polska
Szczegóły
Tytuł
                                        Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
                                    
                                                                                                            Autor                                                                                                    
                                                
                                            
                                                                                                                                                                        Wydawnictwo                                                                                                                                                            
                                                
                                            Rok wydania
                                            2019
                                        Oprawa
                                            miękka
                                        Ilość stron
                                            344
                                        Format
                                            17 x 24 cm
                                        Języki
                                            polski
                                        ISBN
                                            9788302182242
                                        Rodzaj
                                            Ćwiczenia
                                        Stan
                                            Nowy
                                        EAN
                                            9788302182242
                                        Data premiery
                                            2019-06-13
                                        Kraj produkcji
                                            PL
                                        Producent
                                            
                                                Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
                                                
                                                     
                                                    
                                                
                                            
                                        Dodałeś produkt do koszyka
         
                        
                        
                            Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
                        
                    
                                            
                    
                    
                    83,35 zł
                                             
                                                     
                 
                 
                 
             
                 
                 
                 
                 
            
Recenzje