Opis
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej. Część II podręcznika obejmuje zagadnienia związane z chowem bydła i trzody chlewnej.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
VIRIDIA AB
UL. MEANDER 23
02-791 WARSZAWA (Polska)
tel: 696031512
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł
Rolnictwo cz.2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda
Autor
Wydawnictwo
VIRIDIA AB
Temat
Rok wydania
2020
Ilość stron
276
ISBN
9788366457119
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788366457119
Dodałeś produkt do koszyka

Rolnictwo cz.2. Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda
73,36 zł
Recenzje