22.42
Książki
Multico
Ryby
Wędzenie, grillowanie, marynowanie
22,42 zł
Cena rekomendowana: 35,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Jak wędzić, grillować, marynować ryby Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!* Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy* Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia* Metody wędzenia i wybór właściwego drewna* Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb* 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!
Szczegóły
Tytuł
Ryby
Podtytuł
Wędzenie, grillowanie, marynowanie
Autor
Wolfgang Hauer
Wydawnictwo
Seria
TRADYCYJNY SMAK
Rok wydania
2013
Oprawa
Twarda
Ilość stron
86
Format
15.0x22.0cm
Języki
polski
ISBN
9788370737610
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788370737610
Data premiery
2009-03-25
Dodałeś produkt do koszyka
Ryby
22,42 zł
Recenzje