22.85
Sposoby przyrządzania
Jedność
Ryby i owoce morza
Szkoła gotowania krok po kroku
Wydawnictwo:
Jedność
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
22,85 zł
Cena rekomendowana: 35,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka dzisiaj
Zapłać za 30 dni
Opis
Książka jest swoistym kursem gotowania, w którym na ponad 500 zdjęciach zilustrowane zostały krok po kroku podstawowe techniki oczyszczania i przyrządzania w domu najlepszych potraw z ryb, mięczaków i skorupiaków. Publikację otwiera bogate wprowadzenie z opisem proponowanych w potrawach ryb i owoców morza. Książka podzielona jest na 3 rozdziały: ryby, mięczaki i skorupiaki. Pierwsze strony każdego rozdziału poświęcone są podstawowym technikom oczyszczania i filetowania, a w niektórych przypadkach gotowania owoców morza i skorupiaków.Dzięki licznym przepisom można ponownie docenić niektóre gatunki ryb, mniej znane, lecz bardzo smaczne. Nie brakuje przepisów z popularnym tuńczykiem, labraksem czy dobrze znaną doradą. Są też ryby równie smaczne, tak samo proste do przyrządzenia, a przy tym znacznie tańsze, ponieważ mniej modne. Wszystkie przepisy opisane są krok po kroku, opatrzone pięknymi zdjęciami wykonanymi z góry, w tym także potrzebnych składników. Wystarczy rzucić okiem na zdjęcia, żeby dowiedzieć się, co potrzebne jest do gotowania i jakie są kolejne etapy realizacji przepisu prowadzące do jego perfekcyjnego wykonania.
Szczegóły
Tytuł
Ryby i owoce morza
Podtytuł
Szkoła gotowania krok po kroku
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2019
Oprawa
Miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
224
Format
20.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788379718047
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788379718047
Data premiery
2019-10-30
Dodałeś produkt do koszyka
Ryby i owoce morza
22,85 zł
Recenzje