42
Książki
Multico
Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki
Opis
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.
W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
Ryby to dziesiąty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* w czym najlepiej marynować ryby,
* jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne,
* dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować,
* po czym poznać, że ostryga jest świeża,
* jak kroi się homara.
W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
Ryby to dziesiąty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* w czym najlepiej marynować ryby,
* jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne,
* dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować,
* po czym poznać, że ostryga jest świeża,
* jak kroi się homara.
Szczegóły
Tytuł
Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki
Autor
Szymanderska Hanna
Wydawnictwo
Seria
Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
120
Format
24.5x22.5cm
Języki
polski
ISBN
9788370738693
Rodzaj
Książka
EAN
9788370738693
Data premiery
2011-04-29
Kraj produkcji
PL
Producent
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Dodałeś produkt do koszyka

Ryby słodko- i słonowodne, owoce morza i ślimaki
42,00 zł
Recenzje