34.9
Książki
MAK
Ryby z naszych rzek i jezior
Opis
? Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
? Cenne informacje.
Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia się z rybami.
? Pewny sukces.
Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
? Cenne informacje.
Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia się z rybami.
? Pewny sukces.
Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.
Szczegóły
Tytuł
Ryby z naszych rzek i jezior
Autor
Vogt Jacqueline
, Swoboda Ingo
Wydawnictwo
Seria
KUCHNIA SMAKOSZA
Temat
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
144
Format
18.5x21.5cm
Języki
polski
ISBN
9783863800154
Język oryginału
niemiecki
Tytuł oryginału
Fische
Rodzaj
Książka
EAN
9783863800154
Dodałeś produkt do koszyka

Ryby z naszych rzek i jezior
34,90 zł
Recenzje