34.9
Książki
MAK
Ryby z naszych rzek i jezior
Opis
? Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
? Cenne informacje.
Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia się z rybami.
? Pewny sukces.
Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
? Cenne informacje.
Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia się z rybami.
? Pewny sukces.
Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.
Szczegóły
Tytuł
Ryby z naszych rzek i jezior
Autor
Vogt Jacqueline
, Swoboda Ingo
Wydawnictwo
Seria
KUCHNIA SMAKOSZA
Temat
Wydanie
1
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
144
Format
18.5x21.5cm
Języki
polski
ISBN
9783863800154
Język oryginału
niemiecki
Tytuł oryginału
Fische
Rodzaj
Książka
EAN
9783863800154
Kraj produkcji
PL
Producent
MAK S.C.
Dodałeś produkt do koszyka

Ryby z naszych rzek i jezior
34,90 zł
Recenzje