4.27
Dania regionalne
Olesiejuk
Sekrety kuchni Tex-Mex. W kuchni
Wydawnictwo:
Olesiejuk
Oprawa: oprawa broszurowa
Opis
Smaczne przekąski i dania główne – mięsne, rybne, warzywne – w zestawie z tortillą i pikantnymi salsami, pyszne desery i koktajle. Mieszanka smaków teksańskich i meksykańskich w apetycznej kuchni pogranicza.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły
Rok wydania
2012
Oprawa
oprawa broszurowa
Ilość stron
64
Format
19x23.5 cm
ISBN
9788375127065
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788375127065
Data premiery
2012-06-15
Kraj produkcji
PL
Producent
Dressler Dublin sp. z o.o
Dodałeś produkt do koszyka

Sekrety kuchni Tex-Mex. W kuchni
4,27 zł
Recenzje