loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
13.35 Sposoby przyrządzania Olimp

Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni

Zbigniew Prokopczuk

Wydawnictwo: Olimp
Oprawa: miękka
13,35 zł
Cena rekomendowana: 19,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.

Szczegóły

Tytuł
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Autor
Zbigniew Prokopczuk
Wydawnictwo
Rok wydania
2021
Oprawa
miękka
Ilość stron
144
Format
14.0x20.0 cm
ISBN
978-83-7707-371-1
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788377073711

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
13,35 zł
Cena rekomendowana: 19,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni - Zbigniew Prokopczuk
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Zbigniew Prokopczuk
13,35 zł
19,99 zł
Przejdź do koszyka
13,35 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO