13.35
Sposoby przyrządzania
Olimp
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Wydawnictwo:
Olimp
Oprawa: miękka
13,35 zł
Cena rekomendowana: 19,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.
Szczegóły
Rok wydania
2021
Oprawa
miękka
Ilość stron
144
Format
14.0x20.0 cm
ISBN
978-83-7707-371-1
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788377073711
Dodałeś produkt do koszyka
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
13,35 zł
Recenzje