54.3
Książki
Arkady
Sery Porady dla smakoszy
Wydawnictwo:
Arkady
Oprawa: Twarda
Opis
Książka nagrodzona w ramach VII Targów Książki Kulinarnej Wrocław, 3-5.XII.2004
Prawdziwy smakosz potrafi długie chwile delektować się porcją dojrzałego sera, zwłaszcza gdy towarzyszyć mu będzie kieliszek dobrego wina. Ta książka będzie Wam służyć pomocą przy zakupie serów i zdobywaniu nowych kulinarnych doświadczeń.
W książce omówiono najważniejsze gatunki i rodzaje serów, a także sposoby ich wytwarzania, z podziałem na poszczególne kraje. Podano 47 przepisów z całego świata na potrawy z serów. Kolorowe ilustracje zachęcają do przygotowania regionalnych dań. Znakomity przewodnik po świecie serów.
Prawdziwy smakosz potrafi długie chwile delektować się porcją dojrzałego sera, zwłaszcza gdy towarzyszyć mu będzie kieliszek dobrego wina. Ta książka będzie Wam służyć pomocą przy zakupie serów i zdobywaniu nowych kulinarnych doświadczeń.
W książce omówiono najważniejsze gatunki i rodzaje serów, a także sposoby ich wytwarzania, z podziałem na poszczególne kraje. Podano 47 przepisów z całego świata na potrawy z serów. Kolorowe ilustracje zachęcają do przygotowania regionalnych dań. Znakomity przewodnik po świecie serów.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2004
Oprawa
Twarda
Ilość stron
190
Format
23.0x31.0cm
Języki
polski
ISBN
83-213-4309-0
Język oryginału
niemiecki
Tłumacze
Ochnio-Brudzyńska Anna
Tytuł oryginału
Kase. Entdecken & Geniessen
Rodzaj
Książka
EAN
9788321343099
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwo Arkady
Dodałeś produkt do koszyka

Sery Porady dla smakoszy
54,30 zł
Recenzje