13.35
Sposoby przyrządzania
Olimp
Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni
Wydawnictwo:
Olimp
Oprawa: miękka
13,35 zł
Cena rekomendowana: 19,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
Szczegóły
Tytuł
Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni
Autor
Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo
Autor
Opracowanie zbiorowe
Rok wydania
2021
Oprawa
miękka
Ilość stron
144
Format
140 x 200 mm
ISBN
978-83-7707-375-9
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788377073759
Dodałeś produkt do koszyka
Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni
13,35 zł
Recenzje