98.35
Książki
WSiP
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: miękka
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).
Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przeprowadzania gastronomicznych procesów technologicznych oraz przygotowywania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb, a także posiłków półmięsnych i wegetariańskich. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.
Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przeprowadzania gastronomicznych procesów technologicznych oraz przygotowywania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb, a także posiłków półmięsnych i wegetariańskich. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.
Szczegóły
Tytuł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor
Wydawnictwo
Rok wydania
2019
Oprawa
miękka
Ilość stron
344
Format
17 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302135880
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302135880
Data premiery
2013-09-17
Dodałeś produkt do koszyka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
98,35 zł
Recenzje